Laden, even geduld a.u.b... Laden, even geduld a.u.b...

No Filter

NO FILTER 
No Filter is een project waarbij 8 scholieren, die dromen van een carrière als fotograaf, in 3 masterclasses leskrijgen van Stacii SamidinSamidinis  is afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie en internationaal documentairefotograaf. Nofilter is tot stand gekomen in samenwerking met de Willem de Kooning Academie en het Jeugdcultuurfonds Rotterdam. 

 UITVOERING 
Aanmeldingen voor dit project verlopen via verschillende middelbare scholen in Rotterdam. Medewerkers van Stichting Rotterdam Ontwaakt zoeken contact met docenten en decanen. Zij kunnen als geen ander adviseren welke studenten in aanmerking komen voor deze masterclasses. Een selectie van acht leerlingen zal telefonisch en per e-mail op de hoogte gesteld worden van deelname.  

Op 18 mei starten zij met de eerste masterclass. Uiteraard zullen medewerkers van stichting Rotterdam Ontwaakt aanwezig zijn ter ondersteuningVoor eten en drinken wordt gezorgd!  

Tijdens deze masterclasses zullen de leerlingen onderwezen worden in het vak (reportage)fotografie. Dit gebeurt op de gerenommeerde Willem de Kooning Academie.   

De leerlingen zullen hun opgedane vaardigheden inzetten op 2 september en het gehele evenement vastleggen. De Willem de Kooning Academie stelt gedurende het hele traject en op 2 september zelf leslokalen en camera’s ter beschikking.  

 

cron