Hoe ontbijt Nina den Hartog?

June 08, 2016 door Tessa Treure

Een hele goedemorgen allemaal! Vandaag hebben wij weer een leuke Q&A voor jullie met de finalist van Idols 2016: Nina den Hartog. Ze wordt ook wel het Nachtegaaltje genoemd met de gouden stem. Benieuwd wat Nina eet in de ochtend om haar stem te onderhouden? Lees dan snel verder!

 

 

Goedemorgen! Wat stond er op het ontbijt vandaag?
Eigenlijk niks, vandaag had ik mijn enige mogelijkheid deze week om uit te slapen en dus begint mijn ontbijt bij de lunch.

 

Hoe ziet jouw ochtendritueel eruit?
Ik sta op, kleed me om, poets mijn tanden, reinig mijn gezicht, doe mijn make-up op en ontbijt.

 

Hoeveel tijd besteed jij doordeweeks aan het ontbijt?
Ehm ik denk 5 tot 10 minuten per dag. dus 35 tot 70 minuten per week.

...

Rotterdam verbindt met Marokko

June 10, 2016 door Alisa Rust

Rotterdam is een prachtige stad, dat weten we natuurlijk allemaal. De aankomende weken pakken we de 14 grootste culturen van de stad en proberen wij kort de vraag te beantwoorden: Hoe ziet hun ontbijt eruit? Wij trappen af met Marokko!Marokko, het mooie Noord-Afrikaanse land met een rijke cultuur. Rabat, Casablanca, Marrakesh zijn een paar prominente plaatsen die iedereen wel kent. Met meer dan 33 miljoen inwoners die voornamelijk Berbers en Arabisch spreken en een oppervlakte die 200 keer zo groot is als Nederland verbindt Rotterdam met Marokko. In Rotterdam is de Marokkaanse nationaliteit het meest vertegenwoordigd van alle Afrikaanse landen.     


Marokkanen houden er van om heel erg uitgebreid te tafelen, ontbijten is hier geen uitzondering op. Er wordt ontbeten met vele soorten brood die soms ook zelf gemaakt wordt, groentes zoals tomaten, olijven maar ook citrusvruchten en eieren staan op het ontbijt menu in Marokko. Naast hartige gerechten zijn er ook genoeg zoetigheden te vinden op de ontbijt tafel. Meestal wordt er bij het ontbijt ook Maro...

Hoe ontbijt Pim Kouwenhoven

June 16, 2016 door Tessa Treure

Goedemorgen allemaal! Vandaag weer lekker wakker worden met een leuke Q&A van Pim Kouwenhoven. Pim Kouwenhoven heeft meegedaan met the Voice Kids en the Voice of Holland. In beide shows kwam hij tot halverwege de liveshows! Nu heeft hij een paar maanden geleden leuke een single uitgebracht: Just a Fool! Benieuwd wat Pim eet in de ochtend? Scroll snel naar beneden!

 

 

Goedemorgen! Wat stond er op het ontbijt vandaag?
Proteïne shake, 2 boterhammen met pindakaas en banaan.

 

Hoe ziet jouw ochtendritueel eruit?
's Ochtends kom ik altijd moeilijk uit bed omdat hij gewoon erg lekker ligt, maar ik sla nooit ontbijt over voord...